Nickerie.Net, zondag 01 juli 2012


Zware motoraanrijding middenstandspolder eist verkeersdode

NICKERIE- Vanmiddag rond vier uur vond er een zware aanrijding plaats nabij de middenstandpolder, enkele kilometers voorbij de Henarbrug in Nickerie. Daarbij viel er 1 dode. Ongeveer 22 motorfietsers, die vanuit Guyana voor een motorshow naar Suriname zijn gekomen, reden in een groep richting Nickerie.

http://www.gfcnieuws.com/wp-content/uploads/2012/06/tractor.jpgTer hoogte van rijstbedrijf Soechiet zou een tractorrijder, die overigens niet in het bezit is van een geldig rijbewijs, een inhaalmanoeuvre hebben uitgevoerd. Echter heeft hij zich kennelijk verkeken op de snelheid van de motorrijder. Het gevolg was een aanrijding. Tenminste drie motorrijders kwamen volgens de jongste informatie ernstig ten val, hun motorfietsen zijn zwaar beschadigd. Over de precieze gezondheidstoestand van de andere rijders is nog niet veel bekend. Zij zijn bij de afdeling Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis

Duidelijk is wel dat ze er ernstig aan toe zijn. Er zou sprake zijn van veel bloedverlies. De motorrijders wilden overigens de tractorrijder te lijf gaan. De politie kon de heethoofden echter tot bedaren brengen.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

01-07-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics