Nickerie.Net, zondag 01 juli 2012


Flamingo Domino Club wint competitie Nickerie

Nickerie - De directeur van Sportzaken, Michael Watson, overhandigt de eerste prijs aan Flamingo Domino Club. De Domino Bond Nickerie in oprichting, onder leiding van Guillano Snip, heeft afgelopen drie maanden een domino competitie afgewerkt. Er deden zes domino verenigingen mee aan de competitie. Deze zijn Flamingo Domino Club, Louis Boys, The Club, Nickerie Domino Liefhebbers (NDL), Domino vereniging PAH en Gezellig. Ook vond de proclamatie van een nieuwe domino vereniging Club Palm Terras.

3e5c24457db659915002c59f74149810.jpgFlamingo Domino Club is vrijdag kampioen geworden, Louis boys eindigde op de tweede plaats en NDL werd derde. Bij de prijsuitreiking was de directeur van Sportzaken, Michael Watson, ook aanwezig. Hij nodigde de Domino bond uit om ook te participeren in de sport- en recreatiebeurs die later dit jaar gehouden wordt in Paramaribo.

Regency Leisure Group heeft een wisseltrofee ter beschikking gesteld voor de winnaar. De vereniging met de hoogste score was Louis boys en tot de beste koppel is uitgeroepen Nigel Coats en Junior. De andere prijzen zijn ter beschikking gesteld door het ministerie van Sport en Jeugdzaken en de parlementariėr Soetimin Marsidih (Pertjajah Luhur).

Volgens de voorzitter Snip, wil de bond in oktober starten met de nieuwe competitie. Hij merkte op dat de verenigingen ruimschoots de tijd om zich hierop voor te bereiden. Tien verenigingen zullen deelnemen aan de nieuwe competitie

Edgar van Genderen

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

01-07-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics