Nickerie.Net, zaterdag 07 juli 2012


UPS werkt aan incorporatie in VHP

Nickerie - Henri Ori, voorzitter UPS De Unie van Progressieve Surinamers (UPS), onder leiding van Henri Ori, zal over niet al te lange tijd onderdeel worden van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP). Donderdag hebben partijen een van hun vele gesprekken gevoerd. Er zijn werkafspraken gemaakt en wordt een traject afgerond waarna de samensmelting zal plaatsvinden.

1f2cdb550adcea9261947858bfe649e4.jpgUPS-voorzitter Henri Ori zegt aan Starnieuws in dit stadium geen behoefte te hebben publiciteit te geven aan de gemaakte afspraken en wat het eindresultaat moet zijn. Hij bevestigt wel dat er donderdagavond gesprekken hebben plaatsgevonden met de VHP. Het is vooralsnog niet duidelijk wat de status van de UPS zal zijn, of die helemaal haar identiteit opgeeft of die behoudt binnen de samenwerking. Ori zegt wel dat het de bedoeling is dat de UPS opgaat in de VHP.

De UPS is bij de verkiezingscampagne van 2010 onderdeel geweest van de Volks Alliantie. Omdat de Pertjajah Luhur na het behalen van zetelwinst geen ruimte had voor de UPS om posities te bekleden, werd die samenwerking verbroken.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

07-07-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics