Nickerie.Net, maandag 09 juli 2012


DJ Prako ontvangt de 'Most Wanted' award

Rotterdam - Afgelopen zaterdag werd DJ PRAKO- The Most Wanted DJ-, bekroond tot de beste DJ. De in Nederland wonende DJ van surinaams- hindoestaanse afkomst was apetrots bij de huldiging van zijn 13 jarige Jubileum. In twee volle zalen van Discotheek ECLIPSE en vertegenwoordigd door 20 Deejays, 2 live bands en verschillende acts, ontving hij de meest prestigieuze award uitgereikt door Ameet Shewdat, presentator van Radio SBS FM uit Utrecht.

In 1999 startte Perkaash Badal met zijn carrière als professionele DJ onder de naam DJ Prako. Zijn grote liefde en gedrevenheid in het mixen van muziek werd gestimuleerd door familie en vrienden. De eerste drie cd's die hij produceerde waren een grote hit. Onder de naam ‘The Most Wanted vol 1-2 en 3’, die hij ook van de zijn fans kreeg, vergaarde hij grote naamsbekendheid. Inmiddels zijn er tientallen cd's van hem uitgebracht. Zowel nationaal als internationaal heeft de DJ grote bekendheid verworven. Speciaal ter ere van zijn 13- jarige jubileum heeft hij een mixtape uitgebracht.

De avond was groots opgezet in de zalen van discotheek ECLIPSE , met 20 DJ's, diverse bandjes en live acts. Tevens werd er een speciaal optreden gegeven door de Bhaitak Sisters & Co, waar hij sinds kort manager van is. De cd’s van deze groep worden door hem geremixt. Hij heeft grote plannen met deze bhaitak groep.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /

09-07-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics