Nickerie.Net, zondag 29 juli 2012


Anuradha Ramdien bestgeslaagde kweekschool Nickerie

 door Robin Rosario

NIEUW-NICKERIE-De 20-jarige Anuradha Ramdien is bijzonder trots op zichzelf. Zij is als best geslaagde van zowel AVF en BVF uit de bus gekomen. Akash Ghirdharie, pedagoog op het instituut, is ook bijzonder trots op haar. Persoonlijk vindt Ramdien de vakken zwaar, “maar hard werken en inzet en geloof in de Almachtige worden altijd beloond”.

http://www.gfcnieuws.com/wp-content/uploads/2012/07/best.jpgAnuradha Ramdien

Ramdien gaat nu een MO-A-opleiding op het Instituut voor de Opleiding van Leraren doen. Ze houdt zich niet zo bezig met Blackberry en Facebook. “Maar ze zijn niet onnodig. De studenten moeten weten hoe ze ermee omgaan”.

Herkandidaten zijn volgens haar in principe al geslaagd. “Maar het is nu even alles op alles zetten. Het eindresultaat is al in zicht. Geef de moed nooit op.” Van de 30 examenkandidaten zijn tien direct geslaagd, onder wie een mannelijke student. Zes kandidaten kwamen in aanmerking voor een herexamen , terwijl 14 werden afgewezen.

Directeur Nirmal Badloe vindt de uitslag overall teleurstellend. “Maar dat is seizoengebonden”, weet hij. De diploma-uitreiking vindt over twee weken, in een gezellige sfeer, plaats.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /GFC

29-07-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics