Nickerie.Net, zondag 29 juli 2012


Landbouwvliegtuig over de kop

Nickerie -  Een landbouwvliegtuig van Coronie Aero Farmers ligt op z'n kop op het vliegveld in de Middenstandspolder te Henar. Mede-eigenaar Winston Tjon A Loi wilde geen informatie verschaffen aan journalisten. Hij wacht op de burgerluchtvaart waakhond Casas om een onderzoek in te stellen.

e3515a9a725e2fe909be3bde5fac4362.jpgHet vliegtuig ligt op z'n kop in de Middenstandspolder

Starnieuws heeft vernomen dat de piloot met de schrik is vrijgekomen. De politie van Henar zegt dat er geen aangifte is gedaan. Nadat verslaggevers informatie probeerden in te winnen bij de politie, is deze gealarmeerd geraakt. Er wordt nu een onderzoek ingesteld naar het ongeluk.

Tjon A Loi vindt dat hij niet met de media zal praten "want jullie blazen de zaak alleen maar op". Hij merkte op dat het onderzoek van Casas zal uitwijzen wat er aan de hand is.

Volgens eerste berichten zou een van de wielen tijdens de landing hebben begeven, echter uit gemaakte foto lijkt in de eerste instantie niets mis te zijn met de wielen.  Volgens voorlopige schatting zou de de schade lopen in de tientallen duizenden US dollars. Dit type landbouwliegtuig kost ca. 350.000 usd per per stuk.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS / Fos Network

29-07-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics