Nickerie.Net, zaterdag 11 augustus 2012


Miscommunicatie over begrafenis in Nickerie

Nickerie - Familieleden van de overledene bij het mortuarium vandaag. Door een miscommunicatie kon het stoffelijke overschot van de 43-jarige Asgaral Kalidien vanmorgen niet afgestaan worden aan de familie voor de begrafenis. De gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop zegt aan Starnieuws dat het lijk niet is vrijgegeven omdat de patholoog-anatoom nog obductie moet plegen.

e2ef0836432fba37e1eeead2f55a1de3.jpgFamilieleden van de overledene bij het mortuarium vandaag.

De begrafenisondernemer had de familie doorgegeven dat de uitvaart mocht plaatsvinden. Er was een miscommunicatie met het politiestation te Henar. Toen de familie, vrienden en kennissen bij het mortuarium aankwamen, kregen zij te horen dat de begrafenis nog niet kan plaatsvinden.

Benschop geeft aan dat bij alle gevallen waarbij iemand op een onnatuurlijke wijze is komen te overlijden, een dossier wordt opgemaakt en gestuurd naar het Openbaar Ministerie. In bijzondere gevallen wordt obductie gepleegd om te weten wat de exacte doodsoorzaak is.

Kalidien liet donderdag het leven op het terrein van rijstmagnaat Liakat Mahawatkhan in de Henarpolder. Hij werd door een 'taludmaaier' dodelijk verwond. De man was illegaal aan het vissen op het terrein van de ondernemer. Toen hij de tractor zag die de berm aan het maaien was, zou hij zijn gaan schuilen en werd dodelijk geraakt.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/ NSS

11-08-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics