Nickerie.Net, woensdag 17 oktober 2012


Somohardjo: Minister Abrahams neemt loopje met volk

Paramaribo - De voorzitter van Pertjajah Luhur/Volks Alliantie, Paul Somohardjo, zegt aan Starnieuws dat zijn partij echt niet persgeil is en daarom een interpellatievoorstel heeft ingediend om opheldering te vragen over de bouw van de dijk in Commewijne. "In plaats dat minister Ramon Abrahams van Openbare Werken zegt dat hij zich vergist heeft, probeert hij nu iedereen belachelijk te maken", stelt de coalitiepartner.

f030f7670edbc895cdbfa4159e6f693e.jpgPaul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur/Volks Alliantie.

Somohardjo merkt op dat in bijzijn van journalisten aanwezig de minister de vorige week zei dat er gewijzigde inzichten zijn over de bouw van de dijk en dat de Waterkant aangepakt moet worden. "Maar wij zijn niet eens daarop afgegaan. In een formeel gesprek met de districtscommissaris van Commewijne hebben ambtenaren van Openbare Werken meegedeeld dat de dijk tussen Lust en Rust en Belwaarde niet meer wordt gebouwd. De straat zou met 70 centimeter worden verhoogd", deelt Somohardjo mee.

De mensen van Commewijne waren in rep en roer na deze formele mededelingen. Somohardjo merkt op dat alle volksvertegenwoordigers van Commewijne in het geweer zijn gekomen. "En nu zegt de minister doodleuk dat hij nooit heeft gezegd dat de bouw niet meer doorgaat. Hij neemt een loopje met het volk en de volksvertegenwoordigers", stelt Somohardjo.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

17-10-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics