Nickerie.Net, zondag 04 november 2012


Weer 'liefdesdrama' in Nickerie

Nickeire - Een man die het niet kon verkroppen dat zijn buitenechtelijke vriendin de relatie met hem wilde beëindigen, heeft geprobeerd de hand aan zichzelf te slaan. Voor hij tot de daad overging, heeft hij zijn vriendin na een heftige woordenwisseling, mishandeld. Vervolgens zou hij vergif hebben ingenomen, zegt gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop aan Starnieuws.

b3b7b8ec46f67cb7fef48f9b4614826c.jpgPolitie Nickerie bezig met geval van mishandeling.

De man heeft een vrouw met een kind in huis en heeft een buitenechtelijke relatie met een andere dame. Deze zou de relatie willen beëindigen zodat de man in alle vrede met zijn gezin kan leven. Bovendien had zij iemand anders leren kennen met wie zij een relatie wilde beginnen.

Op de een of andere manier heeft de man haar zover kunnen krijgen dat ze besloot met hem in de auto te gaan rijden in een poging alles uit te praten. Benschop zegt dat het gesprek uitliep op een woordenwisseling, omdat de man geen afstand van haar wilde doen. De vriendin zag kans om uit de auto te komen en kon ergere mishandeling voorkomen.

Na het geval reed de man verder en botste tegen een andere auto. Hij heeft daarna een mengsel van rattengif en een verdelgingsmiddel ingenomen. Hij is opgenomen in het Dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie. Het is nog onduidelijk of de man het vergif daadwerkelijk heeft ingenomen.

Zo gauw hij het ziekenhuis verlaat, zal de politie hem aanhouden voor mishandeling. Intussen zet de politie het onderzoek voort. Benschop vindt het erg dat mensen niet met verlies kunnen omgaan en dan tot de ergste daden overgaan. “Mensen zijn geen bezit van een ander en iedereen is vrij”, benadrukt de politietopper. “Dit soort praktijken mogen nooit gebeuren.” Hij zegt dat deze kwestie goed zal worden uitgezocht en het niet hierbij blijft.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

04-11-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics