Nickerie.Net, vrijdag 09 november 2012


Samenwerkings-overeenkomst SZN en SDES

PARAMARIBO - Antoine Elias, directeur van het Streekziekenhuis Nickerie (SZN) en Elisabeth Berggraaf, voorzitter van Stichting Diabetes Educatie Suriname (SDES) hebben woensdagmorgen in aanwezigheid van minister Michel Blokland van Volksgezondheid, burgervader Wedprekash Joeloemsingh en andere hoogwaardigheidsbekleders, een samenwerkingsovereenkomst getekend. Met de ondertekening is de samenwerking tussen beide stichtingen bekrachtigd. Berggraaf geeft aan dat beide stichtingen de zorg van de One Stop Shop zullen dragen. Het SZN zal de ruimte beheren en de SDES zorgdragen voor de inrichting.

Voor de bemensing zal een multidisciplinair team zorgen. Berggraaf zegt dat met alle actoren samengewerkt zal worden. Met de samenwerking wordt beoogd het leed van diabetici te voorkomen of minimaliseren. De minister was aanwezig ter ondersteuning van de doelstelling van beide stichtingen.

De shop zal in een behoefte voorzien. De bewindsman heeft een beroep gedaan op personen om goed gebruik te maken van de shop. Burgervader Joeloemsingh roept de bevolking op haar voedingspatroon aan te passen voor een gezond leven.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/OW MCP

09-11-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics