Nickerie.Net, donderdag 10 januari 2013


Drie mannen vergrijpen zich aan minderjarigen

Nickerie - Gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop Drie mannen hebben zich in Nieuw Nickerie vergrepen aan twee zusters van 12 en 16 jaar. De mannen, twee van 35 jaar en één van 70, hebben de meisjes vermoedelijk seksueel misbruikt.

De biologische vader van de minderjarige meisjes heeft na een tip, de politie ingeschakeld. Gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop zegt aan Starnieuws dat dit fenomeen zelden voorkomt in Nickerie. De meisjes zijn nu bij hun moeder ondergebracht, waar zij professioneel worden begeleid.

De 70-jarige man is een vriend van de biologische vader, terwijl een van de andere mannen de stiefvader van de meisjes is. De politie heeft een diepgaand onderzoek ingesteld, waaruit moet blijken hoeveel mensen betrokken waren bij deze misdaad. Het is niet duidelijk of de moeder op de hoogte was van het misbruik van haar dochters.

Benschop vindt dit geval hartverscheurend. De meisjes gaan nog naar school, zegt hij. Hij benadrukt dat dit incident tot de bodem zal worden uitgezocht en dat alle betrokkenen zullen worden gestraft.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

10-01-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics