Nickerie.Net, dinsdag 29 januari 2013


Enorme belangstelling in Nickerie voor hulpagent

Nickerie - De politie in Nickerie en Coronie heeft ongeveer zeventig hulpagenten nodig. Maar de belangstelling om opgeleid te worden tot hulpagent van politie is overweldigend. Bij de werving maandagmiddag op het terrein van de Scholengemeenschap, hebben meer dan 250 personen zich aangemeld.

5c6893d5bb6861500672762d123bc87a.jpgNickerianen hebben grote belangstelling voor om omgeleid te worden tot hulpagent van politie.

De gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop zegt aan Starnieuws dat de belangstelling buiten verwachting is. Hij vindt het prettig om te zien hoeveel mensen bereid zijn de training te volgen. De politietopper geeft aan dat geļnteresseerden vandaag nog kunnen solliciteren, daarna zal er op 4 en 5 februari, een sporttest worden afgenomen. Op een latere tijdstip volgt de psychologische test.

De gegadigden moeten Surinamer zijn en tenminste in het bezit zijn van een LBGO-diploma. Verder moeten ze een onbesproken gedrag hebben en tussen achttien en 35 jaar oud zijn. De man moet 1.67 meter lang zijn en een vrouwelijke sollicitant moet een lengte van 1.65 meter hebben. Opvallend bij de sollicitatie is het groot aantal vrouwen dat zich heeft aangemeld.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

29-01-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics