Nickerie.Net, dinsdag 12 februari 2013


Nickerie opgeschrikt door zoveelste vliegtuigcrash

Nickerie - Binnen enkele jaren is het zoveelste landbouwvliegtuig neergestort in het district Nickerie. Het jongste geval was van gisterochtend, toen een vliegtuig met ruim 900 liters chemicaliŽn aan boord, neerzeeg. Hij was al op aanzienlijke hoogte toen de kist van Sky Farmers plotseling begon te dalen. ĎHet vliegtuig stortte neer op een rijstareaalí, vertelt een ooggetuige. Vervolgens belandde het op zijn kop.

e65432bb52c65a2c5972656d10723133.jpgAfbeelding van een eerdere crash van een soortgelijke dubbel dekker landbouwvliegtuig.

Doordat de kist vol beladen was, belandde een deel van de chemicaliŽn tijdens het omkantelen op de piloot. Gelukkig liep hij geen lichamelijke letsels op. Het vliegtuig liep wel schade op. Het gebied werd na de crash meteen door de politie afgezet. Ook journalisten mochten niet langs om fotoís te maken.

In december vorig jaar sloeg een kist van Sky Farmers ook over de kop. Ook toen bleef de piloot ongedeerd. Medio 2012 crashte een landbouwvliegtuig in Coronie.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /DBS / Fos Network

22-02-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics