Nickerie.Net, dinsdag 12 februari 2013


Stichting Smile doneert computers aan kinderhuis en mandir

12-02- 2013

Nickerie - Stichting Smile doneert computers aan kinderhuis en mandirStichting Siya Making Important Life Easy (Smile) is in mei 2012 is opgericht met als doel sociaal-maatschappelijke projecten uit te voeren voor jongeren en vrouwen. Voor Smile is de mensheid heel erg belangrijk, vandaar dat ze ook een ieder belangrijk (important) vinden. Het is een non-profit stichting waarbij door vrijwilligerswerk wordt gewerkt aan verbetering van de leefsituatie van de medemens.

Stichting Smile doneert computers aan kinderhuis en mandirMitesh Bhaggoe, voorzitter van Smile, geeft aan dat de stichting ook een opvoedende taak voor jongeren heeft, omdat de geboorte van zijn dochter Siya de basis was om de organisatie op te richten. ‘Het is een stukje opvoeding waarbij wordt geleerd om solidair te zijn met anderen en om zich in te zetten voor het welzijn van anderen.’

Op maandag 11 februari heeft Smile zijn vierde sociaalproject gedraaid te Nickerie. Kinderhuis Openpoort mocht 5 computers in ontvangst nemen voor de bewoners. Ook heeft Shiv Mandir van Nationaal Project een computer in ontvangst mogen nemen ten behoeve van de administratieve werkzaamheden.

Smile bedankt Shanta en Boni Soekhradj en gezin voor de 6 computers, die geschonken is uit Nederland en ook de directeur van AP Shipping Express, Praveen Mahabier, die zorgde voor de verscheping.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /DBS

22-02-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics