Nickerie.Net, maandag 25 maart 2013


Vermiste tiener Prewish Soechit vermoedelijk vermoord

NIEUW-NICKERIE-De 17-jarige Prewish Soechit wordt sinds vrijdag vermist. Het gerucht gaat dat hij waarschijnlijk om het leven is gebracht door aannemer B. uit Paradise. De politie heeft hem naar verluidt reeds aangehouden, onder meer op basis van bloedsporen die werden aangetroffen in de omgeving van Southdrain.

De vriendin van Prewish, in de omgeving van Uitbreiding Paradise woont, zou ook een relatie hebben met de verdachte. Ook zij zou voor verhoor zijn opgebracht vanwege onder meer haar dubbele rol. De politie is momenteel op zoek naar het lijk van de tiener.


Update:

Lichaam vermoorde tiener was verborgen in kanaal

De gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop laat op zijn computer zien dat het lichaam van de vermoorde tiener verborgen was onder onkruid. Het ontzielde lichaam van de 16-jarige Prewish Soechit was verborgen in een kanaal, ongeveer 50 meter van de plek waar hij is vermoord in Nickerie. De gewestelijke politiecommandant, Stanley Benschop, zei op een zondagavond belegde persconferentie in Nickerie dat het slachtoffer voorover gebogen was, toen hij met een houwer werd gekapt in zijn nek. De tiener moet op slag dood zijn gegaan.

957c9022ad3334fb8518eed4c3d3e993.jpgDe 15-jarige S.R, vriendin van Prewish, de 31-jarige aannemer A.B. en het slachtoffer zijn donderdag gaan vissen op een perceel in South Drain. De volgende middag om 13.00 uur bracht de moeder van S.R. haar naar het politiebureau. Het meisje heeft aangegeven dat zij op het kantoor van de aannemer aan de Fredericiweg werd vastgehouden. Zij heeft de volgende dag telefonisch contact met haar moeder gemaakt, die haar is gaan halen van de plek waar ze was.

Lichaam niet gevonden

Nadat de politie S.R. aangehoord had, werd A.B. ook aangehouden. De politie is vrijdag naar de plek geweest, maar trof het lichaam van Prewish niet aan. Er waren wel bloedsporen. Op basis van het technische onderzoek heeft de politie het lichaam zaterdagmiddag uiteindelijk gevonden in een kanaal, bedekt onder een dikke laag onkruid.

Benschop wil in dit stadium geen verdere details verschaffen. Het meisje is aangehouden op verdenking van medeplichtigheid. Zij heeft verklaard dat A.B. Prewish om het leven heeft gebracht met een houwer. Er is nog geen sectie gepleegd. Het is ook nog niet duidelijk of meer mensen betrokken zijn bij dit drama.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / GFC / NSS

25-03-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics