Nickerie.Net, maandag 25 maart 2013


Crimineel uit Paramaribo bekent inbraken in Nickerie

Nickerie - Gewestelijke politiecommandant Nickerie, Stanley Benschop, is bijzonder tevreden over dat de 48-jarige crimineel E.U. uit Paramaribo achter slot en grendel is verdwenen. Hij kreeg onderdak bij Nickerianen en heeft veel diefstallen op zijn naam staan. De man heeft intussen ruim tien diefstallen bekend, die hij gepleegd heeft in Nieuw Nickerie en Waaldeck.

01967b463bea98099e3d3cb00a271c60.jpgGewestelijk politiecommandant Nickerie, Stanley Benschop.

Benschop zei zondagavond op een persconferentie in Nieuw Nickerie dat de man meer op zijn kerfstok heeft. Hij heeft onder andere sieraden, brommers, laptops, mobiele telefoons, televisietoestellen, memorie sticks, cd-spelers en zelfs zangvogels gestolen. Enkele Nickerianen die betrokken zijn bij deze zaak, zijn ook in beeld gebracht door de politie.

"Wij zijn nog bezig met het verhoor en kunnen nog niet alle details prijsgeven. De verdachte heeft een voorliefde voor elektronische apparaten en sieraden", deelde Benschop mee. Nog enkele gevallen waar sieraden buit zijn gemaakt, worden onderzocht. Wanneer het onderzoek afgerond is, zal de politie de goederen die achterhaald zijn tonen aan de samenleving. Hoewel meer mensen betrokken zijn bij de operaties van deze crimineel, ging hij alleen op pad om de inbraken te plegen.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS / FOS Nertwofrk

24-03-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics