Nickerie.Net, dinsdag 02 april 2013


Christelijke gemeenten hielden Paasloop

De Fellowship van Christelijke kerken in Nickerie heeft op 30 maart, op Stille Zaterdag, een Paasloop gehouden door de straten van Nieuw Nickerie. Deze loop is een jaarlijks terugkerende activiteit die steeds groter wordt.

f3665593c56f1da392ece483279b56a9.jpgDe paasloop door de straten van Nieuw Nickerie.

De gemeenten van de Volle Evangelie in Nickerie en van de Evangelische Broeder Gemeente doen mee aan de loop. Pastor Kenneth Donk zegt dat met deze activiteit gedemonstreerd wordt dat alle christelijke gemeenten één doel hebben. Het gaat om bevorderen van de saamhorigheid tussen diverse Christelijke gemeenten. Donk benadrukt dat God liefde is.

Liefde moet centraal staan in elke gemeente, vindt Donk. Voor hem betekent liefde dat mensen eerlijk zijn en eerbied hebben voor elkaar. Er moet omgekeken worden naar de behoeftigen in de samenleving en de zieken. De zwakkeren moeten worden ondersteund. De pastor wijst op het belang van bidden. De paasviering wordt bekrachtigd door deze paasloop. De overwinning op satan, de duivel, wordt gevierd. Er deden ruim twee honderd gelovigen mee aan de loop, die eindigde bij het commissariaat.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS / Fos Network

02-04-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics