Nickerie.Net, vrijdag 31 mei 2013


Jachtopzieners en politie Nickerie intensiveren samenwerking

31/05/2013

NIEUW NICKERIE - Jachtopzieners van de afdeling Natuur Beheer van het ministerie van Ruimtelijke Ordening Grond- en Bosbeheer (ROGB) en de politie in Nickerie gaan intensiever samenwerken. Minister Ginmardo Kromosoeto had donderdag hierover in Nickerie overleg met hoofdinspecteur Stanley Benschop.

Minister Girmardo Kromosoeto van ROGB tijdens persmeeting in Nickerie over intensiveren samenwerking jachtopzieners en de politie.Minister Girmardo Kromosoeto van ROGB tijdens persmeeting in Nickerie over intensiveren samenwerking jachtopzieners en de politie. Foto: Beta Debidien

Jachtopzieners zijn buitengewoon agenten van politie. "Vandaar dat het goed is wanneer er werkzaamheden worden uitgevoerd, dat er afspraken worden gemaakt op de werkvloer en dat de informatie wordt gedeeld", aldus Kromosoeto. "Het is meer dan noodzakelijk dat we een goede samenwerking hebben met de verschillende diensten."

Volgens de bewindsman kan er nog ook expertise met elkaar gedeeld worden. Hij benadrukt dat ROGB geheel achter de diensten staat. Het ministerie heeft ook bijzondere aandacht voor de eigen afdeling in Nickerie en de daarmee gepaaard gaande reeks verantwoordelijkheden ten aan zien van beschermde gebieden.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/ NSS

31-05-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics