Nickerie.Net, dinsdag 11 juni 2013


Bouterse stuurt ministers Abrahams en Kromosoeto de laan uit

Paramaribo - Volgens Starnieuws hebben de ministers Ramon Abrahams (Openbare Werken) en Ginmardo Kromosoeto (Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer) hun portefeuilles moeten inleveren bij president Desi Bouterse. Dit is vannacht gebeurd. Starnieuws verneemt dat het gesprek met Kromosoeto nauwelijks vijf minuten heeft geduurd.

Ramon Abrahams (Openbare Werken) Ginmardo Kromosoeto (Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer)

Al geruime tijd werd in politieke kringen melding van gemaakt dat Abrahams het veld moet ruimen. Er is teveel ruis om hem heen. Ook over het grondbeleid van Kromosoeto was er veel ontevredenheid. Diverse partijgenoten binnen de NDP hebben steeds geklaagd over stagnaties bij de gronduitgifte.

President Bouterse is over diverse zaken ontevreden. Ook de concessies die uitgegeven zijn recent nog in de 'area of interest' van Surgold en Iamgold zijn een punt van bespreking. De twee ministers die de wacht is aangezegd, zijn beiden van NDP. Vernomen wordt dat de twee ministers thuis bij de president zijn ontvangen. Het gesprek met Abrahams duurde aanmerkelijk langer dan dat met Kromosoeto.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

11-06-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics