Nickerie.Net, maandag 24 juni 2013


NPS-Nickerie geschokt door heengaan Ferreira

24/06/2013 15:03 - Beta Debidien 

NIEUW-NICKERIE - De afdeling Nickerie van de Nationale Partij Suriname (NPS) is diep geschokt door het overlijden van ondervoorzitter Carmelita Ferreira. “Hoewel het bekend was dat het niet goed ging met haar gezondheid, leek het erop dat ze herstellende was” zegt Richenel Small, voorzitter van de NPS-Nickerie.

Carmelita Ferreira tijdens de bestuursverkiezing van de NPS-afdeling Nickerie. Ferreira is zondag op 58-jarige leeftijd overleden. Carmelita Ferreira tijdens de bestuursverkiezing van de NPS-afdeling Nickerie. Ferreira is zondag op 58-jarige leeftijd overleden.

Haar ziekenhuisopname in Paramaribo was geen reden tot bezorgdheid, aangezien er van werd uitgegaan dat het om een reguliere observatie ging. Het heengaan van Ferreira (58) op zondag 23 juni, kan dan ook zeer verassend worden genoemd.

Small zegt dat Ferreira getypeerd kan worden als zeer gedreven, vooral als het ging om sociaal-maatschappelijke issues, hetgeen zij ook in de politiek steeds weer heeft geëtaleerd. In 1990 trad ze toe tot het Jongerenbestuur van de NPS-Nickerie en op basis van haar inzet werd ze in 1994 gekozen tot lid van het afdelingsbestuur. Tot 2010 was ze belast met het secretariaat. In december 2010 werd ze gekozen tot ondervoorzitter van de afdeling.

Op grond van haar prestaties en inzichten heeft ze meermalen op de DNA-kandidatenlijst gestaan voor de NPS, wat resulteerde in twee perioden in het parlement.

 

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/dWT

24-06-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics