Nickerie.Net, maandag 24 juni 2013


Jairam onderneemt stappen tegen ziekenhuis Nickerie

Sanjay Jairam is niet te spreken over het optreden van het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN). Zijn vrouw is zeven keer geopereerd, omdat ze enorm veel pijn leed na de eerste operatie, zo'n zes maanden geleden. De vrouw bleef veel pijn hebben, maar de artsen hebben de oorzaak niet goed uitgezocht, vindt Jairam. De politie en het tuchtcollege zijn ingeschakeld. Jairam zal deze kwestie ook internationaal aanvechten.

Jairam heeft zondag zijn verhaal gedaan in het programma Apna Apna Ghayaal op Rasonic Televisie . Hij is uitgebreid ingegaan op de slechte behandeling die zijn vrouw heeft gekregen. "Mijn vrouw heeft vreselijk geleden. Zij kon bijna niet meer lopen. Niemand luisterde naar ons, want wij zijn niet deskundig", stelt Jairam. Toen zijn vrouw vrijdag voor de zevende keer werd geopereerd, werd eindelijk een kompres van 30x30x1 centimeter verwijderd. De huisarts van de familie en zwager, Djotish Jaggernath, heeft het verband op de foto vastgelegd.

De familie Jairam vindt dat dit echt niet kan en er moeten maatregelen worden genomen. Deze zaak zal niet zo gelaten worden. Er zou ook materiaal worden gebruikt in de operatiekamer die allang internationaal verboden is. Van de directie van het ziekenhuis heeft de patiŽnt noch haar familie iets gehoord. Vernomen wordt dat de directie van het ziekenhuis zich maandag buigt over het gebeurde.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

24-06-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics