Nickerie.Net, vrijdag 05 juli 2013


Bouw partijcentrum VHP Nickerie begonnen

03/07/2013 21:39 - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - Chandrikapersad Santokhi heeft woensdag het startsein gegeven voor de bouw van het partijcentrum van de VHP in Nickerie. Samen met andere prominenten heeft de voorzitter de eerste steen gelegd van het centrum dat moet verrijzen aan de Soekhramsingweg in de Van Pettenpolder.

Santokhi legt de eerste steen

Santokhi legt de eerste steen

Santokhi ziet de bouw van het partijcentrum als een mijlpaal voor de partij in het westen van het land. Volgens de VHP-leider symboliseert de eerste steen de eenheid die nodig is om de VHP nog groter te maken dan de partij al is in het district. "We staan nu op het moment waar wij die eenheid verder moeten versterken binnen de VHP."

De afgelopen 22 jaar sinds het verkrijgen van het terrein zijn er de nodige zaken gebeurd. Zo waren er problemen met de occupanten die het terrein bezet hielden. De afgelopen jaren is aan de partij gelukt om een deel van de gezinnen weg te krijgen. Er zijn nog vijf gezinnen "met wie wij lopende afspraken hebben, vandaar dat wij nu over zijn gegaan tot het bouwen van onze partijcentrum", aldus Santokhi.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

27-06-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics