Nickerie.Net, vrijdag 05 juli 2013


TV West in gebruik genomen door Rasonic Media Concern

Nickerie -  Rasonic Media Concern heeft vandaag zijn vierde medium, TV West, officieel in gebruik genomen. Dit gebeurde in de studio in Nickerie tijdens een live uitzending en te midden van genodigden. Rasonic televisie is de eerste regionale zender die vanuit Nickerie in verschillende districten te ontvangen is. TV West heeft een regionaal karakter en is op kanaal 30 te zien in Nickerie.

679a301ae21bb17e9b420e59e396f2e6.jpgEr wordt een toost uitgebracht op TV West, de tweede televisiezender van Rasonic Media Concern.

Diverse sprekers prezen grondlegger Roy Sookha voor zijn ondernemersgeest. Hij is in augustus 1994 begonnen met een radiozender. Familie Sookha heeft intussen een tweede radiostation en twee televisiezenders. Opgemerkt werd dat Rasonic niet onderdoet voor Paramaribo, waar ook meerdere media op één plek gevestigd zijn.

In een tijd van hevige concurrentie gaat Rasonic Media Concern de uitdaging aan om nog een televisiestation de ether in te brengen. Sookha zegt dat er behoefte is aan meer zendtijd. Hij geeft aan dat Rasonic hoge ethische standaarden heeft. Met de vier media wil hij de samenleving verder tot ontwikkeling brengen en informeren over maatschappelijke, culturele en andere ontwikkelingen. Hij merkte op dat behalve zijn twee zonen, diverse mensen uit de gemeenschap hem hebben ondersteund.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

05-07-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics