Nickerie.Net, dinsdag 27 augustus 2013


Ruim 5000 personen op laatste Carifesta dag Nickerie

Nickerie - Nickerie heeft zondagochtend zijn Carifesta activiteiten officieel afgesloten met sprankelend vuurwerkspektakel en livemuziek. Vanuit de Nickerierivier, achter de openbare markt, werd er vanuit een ponton veilig vuurwerk afgeschoten. Ook de gasten uit Trinidad & Tobago waren onder de indruk van vooral de lange duur van het vuurwerk. De lucht werd precies vijftig minuten gesierd met vuurwerk.

De culturele groep uit Tobago heeft diepe indruk achtergelaten op de menigte tijdens de laatste Carifesta dag in Nickerie. Zowel hun danspasje met een boodschap alsook de limbodans onder een vlammetje, kreeg veel waardering van het publiek. Carifesta XI is in de smaak gevallen bij het publiek. De middag begon met een traditionele wandelloop. Daarna gaf de eigen Nickeriaanse muziekformatie Sweet Melody Singers een geweldige performance.

De Heritage Performance uit Tobago en de Steelband Symphony uit Trinidad kregen veel waardering. Ook de bekende muzikant Raj Mohan bracht een gedicht en lied ten gehore. De organisatie kijkt terug op een sfeervolle activiteit. Onder het publiek bevonden zich behalve de districtscommissaris van Nickerie, Wedprekash Joeloemsing, ook die van ressort Kabalebo, Armand Jurel, van Zuidwest, Mike Nerkust, en de deken van de districtscommissarissen, Roline Samsoedin.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS/ Fos Network

27-08-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics