Nickerie.Net, dinsdag 03 september 2013


Sari maakt familie blij met woning

03/09/2013 02:02 - Beta Debidien

NIEUW- NICKERIE - Stichting Sari heeft de sociaal zwakke familie Soman maandag blij gemaakt met een nieuwe tweekamerwoning. De oplevering vond plaats aan de Bhoendieweg in het westen van het district Nickerie. Het huis is een laagbouwwoning met een totale woonoppervlakte van 50 vierkante meters. "We hebben wederom gepresteerd onze tiende woning op te zetten met behulp van donatiegelden die wij uit Nederland ontvangen", zei voorzitter Krishna Bajnath bij de overhandiging van de sleutels aan de familie.

Stichting Sari heeft met donaties een nieuwe tweekamerwoning opgeleverd voor de familie Soman in Nickerie. Stichting Sari heeft met donaties een nieuwe tweekamerwoning opgeleverd voor de familie Soman in Nickerie.

Volgens haar voldeed de familie aan alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor een renovatie door Lisp I, maar bleek het bedrag van SRD 9750,- niet genoeg om de bouwvallige woning van de familie te renoveren. Er is toen besloten een compleet nieuw huis te bouwen. De stichting was zelf niet in staat het project te realiseren en heeft van haar Nederlandse partners het Maagdenhuis en Stichting Nickerie respectievelijk EUR 2.750,- en EUR 3.300,- (SRD 26207,50) ontvangen. Met het bedrag van Lisp I werd in totaal SRD 35975,50 opgebracht, net voldoende om het huis af te bouwen.

De geëmotioneerde eigenares van de woning, Serodjenie Soman, sprak namens haar man en kinderen dank uit aan Sari en alle andere organisaties die bijgedragen hebben aan dit project.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /dWT

03-09-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics