Nickerie.Net, vrijdag 20 september 2013


VHP klaar voor opruimen ‘rommel’ regering

19/09/2013  - Beta Debidien

Nickerie - De VHP is klaar samen met haar partners regeerverantwoordelijkheid op zich te nemen. De partij heeft haar regeerprogramma 2015-2020 in concept gereed. De VHP zal na haar aantreden gelijk beginnen met opruimen van de ‘rommel’ die de huidige regering zal achterlaten in alle sectoren.

VHP-voorzitter Candrikapersad Santokhi tijdens ressortsvergadering in de Corantijnpolder in Nickerie (Fotografie: Akhiel Mahaber)

"Daarvoor hebben wij natuurlijk iedereen nodig om de partij te ondersteunen in het proces", sprak voorzitter Chandrikapersad Santokhi dinsdag op een ressortsvergadering in de Corantijnpolder. Santokhi is blij dat alle sprekers de vele problemen aangehaald die momenteel zich spelen in het westen van het land. Volgens Santokhi is de VHP als oppositie bezig met heel wat projecten.

Enkele weken terug heeft hij in Nederland gesprekken gevoerd met plaatselijke politici en vervolgens met deskundigen van Suriname. Ook met rijstboeren in Nickerie heeft hij gesproken over de verdere ontwikkeling van de agrarischesector. De voorzitter vindt het zeer belangrijk dat in Nickerie een HBO en Mastersopleiding opgezet wordt voor de agrarischesector.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net  / dWT

20-09-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics