Nickerie.Net, woensdag 25 september 2013


Vier zelfmoordpogingen in Nickerie binnen een week

25 september 2013

PARAMARIBO - De gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop is zeer bezorgd over het aantal zelfmoordpogingen in het district. De afgelopen week hebben vier personen vergif ingenomen. Drie van de vier gevallen heeft te maken met problemen in de relationele sfeer. Een man nam glyfosaat in omdat zijn vrouw hem heeft verlaten. Een hoogzwangere vrouw nam chloor in omdat zij problemen had met haar man en een 29-jarige vrouw heeft gramoxone ingenomen, omdat zij problemen had met haar echtgenoot.

De vierde persoon zegt dat hij per ongeluk karate heeft ingenomen omdat het in een alcoholfles was. Benschop roept de autoriteiten op om agessiever te werk te gaan, zodat dit probleem geminimaliseerd kan worden. Hij noemt de situatie alarmerend. De situatie van een van de vrouwen is kritiek.

Zij heeft een kind van acht maanden en een van drie jaar. Chemicaliën zijn haast in elk huis te vinden omdat een ieder in het landbouwdistrict het nodig heeft. Ondanks zoveel voorlichting blijkt dat chemicaliën nog steeds niet op de juiste manier opgeslagen worden.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net  / No Spang

25-09-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics