Nickerie.Net, dinsdag 01 oktober 2013


Santokhi: Wij moeten land bevrijden van deze regering

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi "We moeten strijd leveren, het gaat een harde strijd worden. Deze regering, onder leiding van deze president is niet van plan om naar huis te gaan zonder enige strijd. Wij maken ons klaar om deze strijd te leveren. Elke dag moeten wij tellen, mijne mensen. We moeten het land bevrijden van deze regering, omdat zo het volk ten onder gaat".

Dit zei VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi zondagavond tijdens zijn felicitatieboodschap aan partner NPS, die haar 67-ste verjaardag vierde. Santokhi zei dat VHP 64 jaar oud is. Wijlen VHP-voorzitter Jagernath Lachmon en NPS-leider Jopi Pengel hebben samengewerkt om de volksbelangen te behartigen. Beide leiders hebben een spoor getrokken, waarbij democratische principes belangrijk waren.

Santokhi zei dat nu een jongere generatie de leiding heeft van deze twee partijen. Ook de overige partners hebben jonge voorzitters. Volgens de politicus kijkt de samenleving uit naar nieuw leiderschap. Mensen zijn moe van de problemen van het land. Het volk wil volgens Santokhi een nieuw beleid, waarbij het zich veilig voelt. Er is vernieuwing nodig en versterking van de rechtsstaat. De VHP-voorzitter zei dat er intern overleg gaande is met de partners en nieuwe vrienden. Binnenkort is dit traject voltooid. Het volk zal zekerheid en hoop krijgen. Er zal een nieuwe visie, nieuw elan, nieuwe hoop, nieuw leiderschap gepresenteerd worden, waarbij de regeermacht overgenomen zal worden, stelde Santokhi in het vooruitzicht.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net  / NSS

30-09-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics