Nickerie.Net, donderdag 07 november 2013


De WIN-groep start met een counselings-bureau

Een luisterend oor voor Iedereen

Nickerie - Vanaf 13 november 2013 start de WINgroep met haar eigen Counselingsbureau. Counseling is makkelijk toegankelijke hulp die zich richt op het helpen oplossen van problemen en of het omgaan ermee. Ook kan counseling hulp bieden bij het vinden van antwoorden en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Iedereen heeft wel eens de behoefte om met iemand te praten over persoonlijke zaken. Helaas wordt vaak geen luisterend oor gevonden of worden we niet begrepen. De WIN-groep biedt de mogelijkheid om in vertrouwen over uw problemen te praten.

Geïnteresseerden kunnen op afspraak van maandag tot en met vrijdag bij de ervaren counselors van de WINgroep terecht om samen over persoonlijke problemen te praten. Hierbij kunt u denken aan stress, eenzaamheid of een down gevoel. Ook kan de WINgroep ondersteunen in het krijgen van meer zelfvertrouwen, beter durven opkomen voor jezelf of het verbeteren van (sociale) vaardigheden. Daarnaast kan de WINgroep een rol spelen in het verhelpen van angst, paniek of agressie.

Indien er sprake is van een psychische stoornis zoals een angststoornis, slaapstoornis, persoonlijkheidsstoornis, eetstoornis, seksuele stoornis of ouderdomsstoornissen, zullen de hulpbehoevende doorverwezen worden naar professionals op dat specifiek gebied. Het counseling biedt in elk een laagdrempelig toegang om vertrouwelijk over de problemen te praten.

De WINgroep is een instelling welke als doel heeft om bij te dragen aan de bevordering van de culturele ontwikkeling en de kwaliteit van welzijn en zorg in Nickerie. Zo werkt men onder meer aan versterking van de zorg voor diverse doelgroepen, opbouw van hulpverlening, en het verzorgen van opleidingen/trainingen binnen de zorg.

Indien u nog vragen heeft bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen met de WINgroep. Deze zal tijdens openingstijden ten alle tijde voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u hier terecht voor het maken van een afspraak op een tijdstip weke voor u het beste uit komt. De WINgroep is maandag tot en met vrijdag telefonisch van 08:00 tot 13:00 uur te bereiken op 212717

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net  /WiN

06-11-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics