Nickerie.Net, zondag 01 december 2013


NjanDringiPrisiri beleid van regering Bouterse

Dankzij een stelende medewerker van  het kabinet van de president is aan het licht gekomen dat ons belastinggeld niet alleen wordt verspild aan luxe artikelen en andere overbodige artikelen maar ook aan dure alcoholische dranken. Zonder dat deze stelende medewerker van het kabinet van de president zelf door heeft, is hij bekend geworden als een “klokkenluider”.

Volgens een lokaal dagblad gaat het om dure alcoholische dranken zoals Gold Label, Platinum Label en champagne- en wijnsoorten. In datzelfde lokaal dagblad staat er verder dat het gaat om een grote hoeveelheid alcoholische dranken.

NDP luxe op staatskosten - vrij voor diefstal

Het is evident dat ons belastinggeld met bakken over de balk wordt gesmeten terwijl iedereen moet inleveren. Voor mij was het geen verrassing toen ik dat nieuws las in het lokaal dagblad. Want in de periode 1996-2000  hebben we een gelijksoortig paars kabinet gehad, waarbij verspilling van staatsgelden meer een regel was dan uitzondering.

Toen president Bouterse in mei van dit jaar te Drietabiki was gaf hij in de meest ronde bewoordingen te kennen dat hij niet langer zal toestaan dat staatsgelden worden verspild  aan luxe goederen, voeding en alcoholische drank.

Terwijl de president opriep om geen staatsgelden te verspillen aan alcoholische dranken en andere luxe artikelen zien we nu dat zijn eigen kabinet zich schuldig maakt aan verspilling van staatsgelden door het kopen van dure alcoholische dranken. Het is evident dat het leeuwendeel van de staatsgelden wordt besteed in de consumptieve sfeer.

Het lijdt geen twijfel meer dat de regering Bouterse/Ameerali een NjanDringiPrisiri beleid voert. Dit is niet acceptabel. Terwijl de regering staatsgelden verkwist moet de gewone burger de broekriem strakker aanhalen. Het is dan ook de hoogste tijd dat de huidige regering onmiddellijk stopt met het verbrassen van staatsgelden aan dure alcoholische dranken, luxe goederen en andere overbodige artikelen.

Naipal.A.I

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net  /Ingezonden

01-12-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics