Nickerie.Net, maandag 16 december 2013


PVF maakt zich op voor politieke strijd in 2015

12/12/2013 Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - De Politieke Vleugel van de FAL (PVF) bereid zich voor op de politieke strijd in 2015. Sinds de stembusgang van 2010 is de partij minder actief, bevestigt voorzitter Soedeshchand Jairam. “Nu de verkiezingen naderen beginnen we stapsgewijs weer ons politiek werk op te voeren. Tot nu toe was de partij meer intern bezig.”

De politie partij PVF van Soedeshchand Jairam is ontwaakt uit haar winterslaap. De politie partij PVF van Soedeshchand Jairam is ontwaakt uit haar winterslaap. Foto: Beta Debidien

Jairam zegt dat zijn politieke organisatie er alles aan zal doen om in 2015 zetels te behalen, zodat de PVF de belangen van vooral landbouwers kan behartigen in het parlement.

De afgelopen periode zijn enkele opengevallen plaatsen in het hoofdbestuur ingevuld. Gajtrie Kali (tweede secretaris), Biswanand Kalloe (penningmeester), Bhartie Tjikoeri (tweede penningmeester) en Erak Fateh Mohamed (commissaris) zijn gekozen in de partijleiding.

Ook de adviesraad, onderleiding van Marcel Panday, is aangevuld. Jayant Ganga, Moen Abdoelbasier en Iwan Tevreden zijn de nieuwe leden.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /dWT

12-12-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics