Nickerie.Net, zaterdag 14 december 2013


GOw2 heeft grootse geoliede plannen

14/12/2013

PARAMARIBO - Grootse plannen hebben ze, de personen achter GOw2. Dynamisch, innovatief, jong, fris, milieubewust, betrouwbaar en Surinaams moet het zijn. De onderneming wil vanaf nu ook de eerste keuze zijn voor energielevering. “Wij kijken niet alleen naar brandstof, er zijn ook andere diensten die we met petroleum kunnen leveren”, stelt Aubrey Nai Chung Tong, waarnemend directeur van GOw2, in het vooruitzicht.

Minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen mocht allereerste zijn tank laten vullen met brandstof GOw2Minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen mocht allereerste zijn tank laten vullen met brandstof GOw2 Foto: Jason Leysner

Op de 33ste verjaardag van Staatsolie onthulde hij vrijdag samen met minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) en Staatolie-directeur Marc Waaldijk het nieuwe bedrijfslogo. De overheidsonderneming denkt al de plannen te realiseren door de beste klantenbediening te bieden.

"We zullen zo snel geen stations in het buitenland hebben, maar we willen wel trendsetter worden voor de regio", voegt Nai Chung Tong nog aan de doelen toe. Staatsolie lanceerde aan de Van 't Hogerhuysstraat het eerste servicestation onder de nieuwe naam. De naamsverandering gaat over de gehele linie plaatsvinden. Er zijn ongeveer 55 tot 60 stations in het land die GOw2-brandstof zullen leveren.

De nieuwe naam is gekozen uit elfduizend inzendingen na een oproep van Staatsolie-directeur Waakldijk. Gregory Kranenburg zijn inzending werd uitgekozen. Ook hij mocht assisteren bij de onthulling van het logo.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /dWT

14-12-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics