Nickerie.Net, dinsdag 17 december 2013


Opnieuw een landbouwvliegtuig Sky Farmers gecrasht


Nickerie - Binnen een jaar tijd is het de derde keer dat een landbouwvliegtuig van Sky Farmers in Nickerie crasht. Gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop heeft op zijn wekelijkse bijeenkomst met journalisten meegedeeld dat het eenmotorige vliegtuig is gecrasht bij de landing. De piloot bleef ongedeerd.

aefe611dfbfc523010671481fdbe0e41.jpgHet vliegtuig zou in problemen zijn geraakt toen de piloot te maken kreeg met de wind achter het toestel. Het vliegtuig raakte van de baan en sloeg over de kop. De kist is in beslag genomen. Met het onderzoek zijn belast de luchtvaartautoriteit Casas, de recherche, de Forensische Opsporingsdienst en het Openbaar Ministerie.

Benschop kan niet meedelen hoe het onderzoek in de twee vorige gevallen is verlopen. "Er wordt rechtstreeks gerapporteerd aan het Openbaar Ministerie", legt de politiechef van Nickerie uit. In december vorig jaar raakte een toestel van Sky Farmers van de baan en belandde op een aangrenzend perceel. In februari dit jaar crashte een toestel op een rijstveld.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

17-12-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics