Nickerie.Net, woensdag 18 december 2013


Westelijke polders krijgt modern apotheek

NIEUW NICKERIE - Het Lachmipersad Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie bouwt een modern apotheek in de westelijke polders van het district Nickerie. Het gebouw krijgt daarnaast de functie van een drugstore waarin ook gehuisvest wordt een prikpunt van het laboratorium. Binnenkort wordt de officiŽle startsein gegeven van het project dat eind mei 2014 moet worden opgeleverd.

Een machine bezig het terrein bouwrijp te maken voor de bouw van de apotheek in het westen van het district NickerieEen machine bezig het terrein bouwrijp te maken voor de bouw van de apotheek in het westen van het district Nickerie

Momenteel wordt het terrein bouwrijp gemaakt. LMSZN-algemeen directeur Antoine Elias zegt dat er vier megaplannen waren waarvan twee in uitvoering zijn. "De bouw van de apotheek is de derde megaproject van ons." LMSZN werkt ook naar uitbreiding van de spoedeisende hulp. "We hebben momenteel twee opvangbedden en wij willen gaan naar zes, zodat patiŽnten niet meer hoeven te wachten voor medische hulp."

De apotheek die naast de spoedeisende hulp is ondergebracht, zal verhuizen naar het westen van het district waardoor er meer ruimte vrijkomt om te kunnen uitbreiden. De gemeenschap van de westelijkepolders is blij met de bouw van de apotheek. Vaker moesten de patiŽnten hun medicijnen halen in de apotheken in Nieuw Nickerie, omdat bij de hulpapotheek in de Corantijnpolder niet alle medicijnen in voorraad zijn.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /No Spang

17-12-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics