Nickerie.Net, zondag 29 december 2013


Santokhi: Wij storen ons niet aan lafhartige aanvallen

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi. De voorzitter van de VHP en coördinator van het Nieuw Front, Chandrikapersad Santokhi, zegt zich niet te zullen storen aan de lafhartige aanvallen van NDP-voorzitter tevens president Desi Bouterse. "Dat de regering gefaald heeft, hebben we al vaker gezegd. Na 3 jaar en 7 maanden regeren komt de president op de berm een monoloog houden over ondermaatse prestaties en resultaten, die niet eens 5% van de beleidsmaatregelen van zijn regeringsverklaring inhouden. Zo'n statement zou hij niet durven om in het parlement af te leggen, omdat die aan flarden geschoten zou worden", zegt Santokhi om een reactie gevraagd aan Starnieuws.

b98760fbff78cb2baeb62bb248708d73.jpgChandrikapersad Santokhi,

Santokhi merkt op dat de samenleving niets anders had verwacht van de speech van Bouterse op de afsluiting van de NDP 'owru yari' bijeenkomst zaterdagavond in Ocer. "Maatregelen over aanpak van de corruptie, armoede, ernstige criminaliteit, ontwaarding van de SRD, daling van de koopkracht, wegblijven van investeerders, aanpak 'nyang patu' bij na schoolse opvang, hoe en waar de US$ 200 miljoen gehaald zal worden voor de goudovereenkomst, politieke instabiliteit in zijn regeercoalitie; kwestie aanhouding van Dino en Hezbollah, kwestie Tigri en aantasting van de soevereiniteit van Suriname, die zwaar op de maag liggen van de samenleving, heeft hij onaangeroerd gelaten. Omdat hij geen visie en daadkracht heeft. Dat is zwakte van de president! Dat is falen van de president als regeringsleider!", stelt de VHP-leider.

Nu geeft hij toe dat hij ook faalt als NDP leider!, merkt Santokhi op. "Wij van de VHP laten ons niet storen door zijn lafhartige en persoonlijke aanvallen. Hij bekritiseert ons 'meet the people campagne', maar hij aapt het na. Dat doet alleen een AAP. Alleen heeft die nu een scheermes in zijn hand! Samenleving u bent gewaarschuwd! Hij heeft zich wederom als een clown gedragen in plaats van als een regeringsleider, die hoop aan de samenleving moest geven om de vele problemen op te lossen. Dat is uitgebleven. Jammer en triest! Wij van de VHP gaan door met onze verkiezingscampagne, samen met onze partners. Om dit land te bevrijden van deze leiders, die alleen naar hun eigen belang kijken ten koste van het belang van de natie en het volk."

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

29-12-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics