Nickerie.Net, woensdag 01 januari 2014


Rusland: 'Ik wens mijn jongere broer kracht en wijsheid'

In navolging van zijn vader Harold en broer Gregory is Andy Rusland ook minister geworden. Hij zet hiermee de familietraditie voort. Gregory Rusland, voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), zegt op vragen van Starnieuws dat hij zijn jongere broer Andy veel wijsheid en kracht toewenst in de belangrijke functie van minister van FinanciŽn. De toekomst van het land is afhankelijk van de wijze waarop omgesprongen wordt met 's lands financiŽn.

de48af68f1214da461fafe727985742a.jpg___rusland_ernstig.jpgNPS-voorzitter Gregory Rusland

"Ik weet dat Andy voor grote uitdagingen staat waarbij de financiŽle situatie ontspoord is en veel discipline aan de dag gelegd zal moeten worden om deze weer op rails te krijgen. De regering geeft nog steeds veel meer geld uit dan ze verdient, de deviezenreserve neemt af, wisselkoersen zijn niet meer stabiel, schulden worden slecht betaald, grote schulden worden voorbereid voor onder andere investeringen in de goudsector met weinig perspectief enz", zegt de NPS-voorzitter.

Gregory Rusland is net als een groot deel van de familie niet geweest bij de beŽdiging van Andy als minister van FinanciŽn. "Ik volg de ontwikkelingen en zal vanuit mijn politieke verantwoordelijkheid als voorzitter van de NPS zoals gebruikelijk waar zaken goed lopen die ondersteunen, maar waar zaken niet goed lopen mijn stem laten horen in het belang van de ontwikkeling van ons geliefd land", verklaart Gregory Rusland zijn positie.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

01-01-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics