Nickerie.Net, vrijdag 03 januari 2014


SZN heeft grootse plannen

Renovatie en uitbreiding van het ziekenhuis Wageningen, bouw apotheek West, Nickerie Radiodiagnostiek Centrum en Cardiopoli maken deel uit van de plannen die het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN) in twee jaar wil realiseren. Verschillende verbouwingen en renovaties zijn ook opgenomen in de planning.

420f808eedbb27684f722606c450e3ec.jpg___szn.jpgAlgemeen directeur Antoine Elias van LMSZN blikt tevreden terug op 2013. Hij vindt dat het ziekenhuis een zeer productief jaar achter de rug heeft. In zijn jaarafsluitingsrede heeft hij benadrukt dat er dit jaar harder gewerkt moet worden aan de communicatie onderling in het ziekenhuis.

Er is veel gerealiseerd, zei Elias. Hij heeft de bouw van een aantal nieuwe ruimten opgenoemd waaronder een nieuwe KNO-poli, vier isolatieruimten en twee klassekamers voor de afdeling Verloskunde. Er zijn diverse vervangingsinvesteringen gepleegd. Zo zijn er nieuwe lijkenkasten aangeschaft voor het mortuarium, heeft de Operatiekamer een nieuwe centrale airco en heeft het laboratorium een nieuwe analyser.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

02-01-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics