Nickerie.Net, zondag 05 januari 2014


VHP mediacommissie is geen Info-Act maar Info-Echt

Op zaterdagavond 29 december tijdens Owru Yari- feest van de NDP in Ocer, maakte Andre Misikaba de opmerking dat de VHP mediacommissie kleine zaken flink opblaast en in de publiciteit brengt. Dat is natuurlijk een grote onzin van hem. Andre Misikaba slaat de plank volledig mis, zijn opmerking raakt kant nog wal. Kennelijk hebben afgunst, gril en wrok ertoe geleid tot die opmerking .

Laat mij één ding duidelijk stellen, de VHP mediacommissie is geen Info-Act, Krin Denki of Bakana Tori maar Info-Echt. Zij brengt de juiste informatie aan de samenleving. Zij doet niet aan act, opruiing, nieuwsverduistering, manipulatie, indoctrinatie, verdeel- en heerspolitiek. De berichten van de VHP mediacommissie  zijn correct, duidelijk en niet misleidend. Er is geen sprake is van selectieve weergave.

De VHP mediacommissie zorgt ervoor dat de samenleving regelmatig op de hoogte wordt gehouden van alle VHP activiteiten en dat is kennelijk Misikaba een doorn in het oog. De VHP mediacommissie fabriceert geen leugens. Ik wil Misikaba duidelijk maken dat de taak van de VHP mediacommissie is, het verstrekken van juiste en objectieve nieuwsverslaggeving.

Kennelijk denkt Misikaba dat VHP mediacommissie Info-Act is, waar zaken selectief aan de buitenwereld worden gebracht en via dit programma de samenleving  op een schaamteloze manier wordt geïndoctrineerd. De VHP  mediacommissie is niet meer weg te denken uit onze samenleving en stoort zich niet aan de negatieve opmerkingen van Misikaba, ze gaat door met haar werk.

Op een bepaald radiostation is er een programma “Bakabana Tori” die door ene Limbo wordt verzorgd waarin hij haast elke dag bezig is haat te zaaien, leugens te fabriceren, etniciteit aan te wakkeren, mensen op te jutten tegen bepaalde politici en bellers worden in de gelegenheid gesteld goede burgers te beledigen. Tegen dit opruiende programma laat Misikaba zijn stem niet horen.

Ik heb de beschikking over zeker 7 audio- opnames waarin de boven aangehaalde zaken zijn te beluisteren. Er wordt ook niet corrigerend opgetreden tegen de bellers die beledigende uitspraken doen. Al deze negatieve zaken zorgen ervoor dat de samenleving wordt gepolariseerd en verscheurd.

Tot slot. Misikaba heeft als pastoor een opvoedende taak. Ik hoop niet dat hij de weg kiest van Steve Meye en president Bouterse om de oppositie staatsvijand te noemen. Ik verwacht van hem dat hij wel onderscheid kan maken tussen goed en kwaad en corrigerend optreedt tegen zijn mensen die een scheve schaats rijden.

Naipal.A.I

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / Ingezonde

05-01-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics