Nickerie.Net, donderdag 16 januari 2014


Esajas: NDP-er Imro T. ziet spoken overdag

Van de hand van de komediant Imro T. heb ik 3 artikelen gelezen op de website van GFC Nieuws die allemaal gebaseerd zijn op etnische motieven. In theorie is de NDP een nationale partij, maar in de praktijk is de NDP de echte etnische partij. Ze zijn etnisch bezig, ik als Creool, een VHPér, en vele andere Creolen voelen zich helemaal thuis bij de VHP, die omgetoverd is tot een echte nationale partij. Vele andere bevolkingsgroepen dienen alleen maar als stemvee voor de NDP.

In zijn laatste artikel schrijft de komediant dat hij zich heeft voorgenomen om op een eerlijke manier zijn volk te informeren over de wijze waarop de VHP zand probeert te strooien in de ogen van de samenleving. Imro T. ziet de opmars van mijn partij, de VHP, en raakt in paniek. Wanneer een kat in het nauw is maakt hij rare sprongen. Hij zegt dat zijn zorgen zijn gebaseerd op ervaringen uit het verleden en gewoon zijn gezond verstand.

Deze komediant geeft niet aan welke zorgen? Heeft deze man wel een gezond verstand als hij elke keer racistische “uitspraken” doet?Imro T. moet het artikel ‘NDP zakt af naar bedenkelijk peil’ van de auteur Jan Gajentaan lezen, dan zal hij zijn verstand weer terugkrijgen. Ik vraag aan de komediant of Santokhi aan de macht is geweest en of hij de voorkeur heeft gegeven aan mensen op OW, LVV en het kabinet van de vice-president. Heeft Santokhi leiding gegeven aan de genoemde ministeries?

Hij zegt dat Santokhi als minister magere jaren heeft gekend. Deze man vraagt naar garantie wanneer Santokhi president wordt, of hij een goede president zal zijn. Denkt deze man dat een president een ijskast of een auto is, dat je naar garantie vraagt? Deze komediant ziet spoken overdag. Je ziet het, zijn verstand laat hem meer en meer in de steek. Bij deze komediant is kennelijk een draadje los, ik heb de indruk dat hij mentaal verder achteruit gaat. Eerst beschuldigde hij de heren Naipal en Ramadin van vuil smijten en nu wordt mevrouw Hariet Ramdien erbij gehaald.

Gelukkig heeft de heer Naipal in zijn laatste artikel gezegd, voorlopig niet meer te zullen reageren op zijn artikelen, want hij gaat niet op rommel van de handlanger van Limburg reageren. Ook roep ik de voorzitter van mijn partij op, geen reacties te geven op grove uitlatingen van Imro T. en Limbo, want ze krijgen instructies van baas om u te beledigen en de opmars van de VHP te verstoren.

Voorzitter, laat u niet uitlokken, deze mensen hebben geen normen en waarden. De komediant zal in zijn volgende artikel zeggen dat ik ook ben ingehuurd.

W.Essajas / coronieessajes@gmail.com

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /GFC

15-01-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics