Nickerie.Net, vrijdag 17 januari 2014


Santokhi biedt VHP-ers en niet VHP-ers excuses aan

Voorzitter Chan Santokhi heeft donderdagavond bij de dankdienst ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van de politieke organisatie zijn excuses aangeboden aan VHP-ers én niet VHP-ers die zich gekwetst voelen door de partij, hetzij terecht of onterecht.

327ab2cf9dfc3dcd220657cd5564ba50.jpg___VHP_OLIFANT_UIT_BALI.jpgAssembleelid Asiskumar Gajadien biedt VHP-voorzitter Chan Santokhi een schilderij van een olifant aan voor het partijgebouw. (Foto: René Gompers)

"Ik bied als partijvoorzitter mijn excuses aan hen voor het ongerief en het onbehaaglijk gevoel en zeg aan hen “het verleden is niet te veranderen, maar op de toekomst hebben wij nu gezamenlijk wel invloed. Laten wij gezamenlijk met meer respect voor elkaar werken aan een betere VHP, een integere VHP, een moderne VHP, een sterke VHP, een VHP die kan leiden'', zei Santokhi tijdens de dankdienst.

De dienst begon met geestelijke leiders waaronder ook pater Karel Choenni. De geestelijke zei tijdens zijn toespraak aan Santokhi dat nu de tijd is aangebroken om door te breken als nationale leider die door eenieder wordt aanvaard. De VHP-voorzitter riep eenieder op om in eenheid te vechten in het belang van de partij, maar ook van de politieke combinatie, samenleving en land. ''Laten wij onze individuele belangen en persoonlijke machtsbelangen terzijde schuiven en vechten voor gemeenschaps- en landsbelang''. Zaterdag houdt de partij haar massameeting.

ASP

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

16-01-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics