Nickerie.Net, woensdag 22 januari 2014


Scholier aangehouden met drugs

21/01/2014

NIEUW NICKERIE - De politie heeft donderdag een student van het Natin in Nickerie aangehouden en in verzekering gesteld. De scholier kocht tijdens de pauze drugs. Hij deed dat in de buurt van de school bij een zekere E. Castillio. De onopvallende surveillance van de politie betrapte de twee op heterdaad en greep direct in. De 51-jarige Castillio is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld.

Scholier aangehouden met drugsHoofdinspecteur van politie Stanley Benschop betreurt het dat ouderen scholieren voorzien van drugs. Benschop zegt dat de politie over de informatie beschikt dat in de buurt van de Technische school en de Ramjaneeschool soortgelijke praktijken worden uitgevoerd. "Met de aanhouding van deze meneer is de groep zichtbaar; wie de mensen zijn die onze schoolkinderen verpesten".

In een andere zaak heeft de politie de 49-jarige B. gearresteerd omdat er onder een boom op haar woonerf 55 bolletjes cocaļne lagen. De zaak wordt intensief onderzocht. "We willen weten hoe de drugs daar terecht is gekomen", zegt Benschop.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / dWT

22-01-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics