Nickerie.Net, maandag 27 januari 2014


Somohardjo: Doekhie is stijlloos

De leider van de sociale partij Pertjajah Luhur (PL), Salam Paul Somohardjo, is niet te spreken over aantijgingen gedaan door NDP-topman Rachied Doekhie in Dagblad Suriname. Doekhie gaf aan de krant onder meer te kennen, dat de tijd van de Pertjajah Luhur voorbij is. De politicus is ook van oordeel dat de PL beloften niet nakomt.

Aan GFC Nieuws zegt Somohardjo vanuit Schiphol, Nederland, de stijl van Doekhie niet te kunnen waarderen. “De man is gewoon stijlloos. Wat een niveau, gewoon ver benedenmaats”.

De leider van de sociale partij Pertjajah Luhur (PL), Salam Paul Somohardjo

De partijleider zegt verder te weten dat Doekhie met haast iedereen in zijn omgeving in ernstig conflict komt. “Zelfs met zijn toenmalige beste vriend Imro Manglie heeft hij een hoogoplopende ruzie veroorzaakt. Ze waren zo goed op elkaar, sliepen zelfs weleens op 1 matras, zo goed bevriend was het duo. En toch viel Doekhie zijn vriend zonder enige bijzondere reden aan en kunnen ze nu niet door dezelfde deur.

Ook met Max Ghazie die woont in Nederland had deze man een hechte band. Maar ook met Ghazie is er nu ruzie om ‘niets’. Wie ben ik dan? Het zegt in ieder geval veel over Doekhie.”

Somohardjo brengt verder tegenover GFC Nieuws naar voren dat men er maar mee moet leren leven dat de PL een krachtige partij is die sterk blijft groeien. “We hebben wereldwijd een sterk netwerk van personen die ons ondersteuning geven. Behalve het groot kiezersvolk dat achter ons staat, zijn er ook sterk kapitaalkrachtigen die de partij ondersteunen. Niet alleen miljardairs in het buitenland, ook rijke personen in Suriname. Denk daarbij aan de miljonairs Michael Jong Tjien Fa, Best Mart -eigenaar Tja Foe Lee en partners als ook nog veel anderen.”

“Wij komen al onze beloften na, dus wat Doekhie heeft beweerd in ‘De stem van Suriname’ (DBS) is volledige onzin! Het staat ver van de werkelijkheid.”

De populaire coalitieleider heeft het vermoeden dat president Desi Bouterse ‘not amused’ zal zijn als hij leest wat Doekhie naar voren heeft gebracht in de krant.

“Als coalitiegenoot doe je zoiets niet. Dit zijn aanvallen beneden de broekriem. Ik denk niet dat ons staatshoofd deze domme solo-actie zal waarderen. Wij van de PL zijn positief ingesteld. Wij hebben eerder oog voor de positieve dingen en proberen waar het anders kan, verbetering te brengen. Maar het lijkt er steeds meer op dat Doekhie een ‘zwartkijker’ is, een negativist en ruziemaker. Hij moet wat mij betreft dringend zijn eigen gedrag en handelingen zo snel mogelijk aan een scherpe evaluatie onderwerpen”, meent de sociaal bewogen PL leider, die eerder in De Nationale Assemblee aan Doekhie een paar rake trappen uitdeelde samen met Ronnie Brunswijk.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /GFC/ Fos Network

27-01-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics