Nickerie.Net, maandag 03 februari 2014


Santokhi viert jaardag in Nickerie

02/02/2014 - Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - Chandrikapersad Santokhi heeft zaterdag zijn 55ste jaardag gevierd met partijgenoten in Nickerie. De voorzitter van de Vooruit strevende Hervormings Partij (VHP) was verrast door de goede opkomst van de structuren. "Dit is de echte bromki dyari die wijlen Jaggernath Lachman gewild had en dat is ook wat wij nodig hebben", zei Santokhi in zijn toespraak.

Terwijl er gezongen wordt, snijdt Chandrikapersad Santokhi de taart aan. De VHP-voorzitter wordt maandag 55 jaar en vierde dat zaterdag in Nickerie.    Terwijl er gezongen wordt, snijdt Chandrikapersad Santokhi de taart aan. De VHP-voorzitter wordt maandag 55 jaar en vierde dat zaterdag in Nickerie. Foto: Beta Debidien

Santokhi deed een beroep aan de top van de partij om de gelederen te sluiten. Hij deed een dringend beroep op de aanwezigen om alle negatieve zaken en vooral persoonlijke belangen achterwege te laten en te kiezen voor een gezamenlijke aanpak, zodat de partij verder groeit in het district. "Ik heb geen vier zetels nodig, het enige cadeau wat u mij op mijn jaardag kan geven is de eenheid binnen de partij."

Santokhi zei dat een eventueel presidentschap nu nog niet aan de orde is. "Laten wij eerst de verkiezingen winnen door veel zetels te halen en dan gaat uw wens zeker in vervulling". Hij hield de partijgenoten voor dat er harder gewerkt moet word en in eenheid te gaan voor de vier zetels die voor het oprapen liggen in Nickerie.

De VHP-voorzitter huldigde op zijn verjaardagsfeest meer dan zestig partijgenoten die de VHP de afgelopen 65 jaar ondersteund hebben. "Wij moeten deze mensen waarderen die heel hard hebben gewerkt voor de partij, vandaar dat ik als voorzitter de plicht heb namens de partij dat te doen", zei Santokhi.

Maandag, op zijn geboortedag, viert Santohi het feest thuis. Op zaterdag 8 februari wordt het groots overgedaan in de Olifant, met de hele VHP. Op zondag 9 februari houdt de partij een familyday op het sportveld van Randjiet Boys.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / dWT

02-02-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics