Nickerie.Net, zondag 09 februari 2014


Oemrawsingh: Teveel oneerlijke mensen aan de macht

Sunil Oemrawsingh Sunil Oemrawsingh, secretaris van de afdeling Paramaribo van de NPS, heeft zijn gal gespuugd over oneerlijke mensen die in de politiek zitten. Corruptie tiert welig en mensen met een besmet verleden en veroordeelden worden in hoge posities geplaatst. Met belastinggelden van het volk wordt er onverantwoord omgesprongen. Aan deze zaken moet er een eind komen, meent Oemrawsingh. "Het geloof in de politiek en politici moet worden hersteld".

4b6abbdcdd4a694d6225f3da47712054.jpg___SUNIL_1.jpgOemrawsingh zei tijdens de 'opo yari' bijeenkomst van de NPS zaterdagavond in 'Grun Dyari' dat mensen die stelen opgesloten zullen worden. Volgens hem verliezen burgers geloof in politici. Zij zien dat met hun geld auto's worden gepimpt, kantoren worden luxueus ingericht, persoonlijke vliegtuigen worden gebruikt om zich te verplaatsen. De NPS'er benadrukte dat het volk veel te hard werkt om op deze manier te worden behandeld. Niet voor onzedelijk gedrag is de republiek gesticht in 1975, waarvan de NPS aan de basis stond.

Er zijn te veel oneerlijke mensen aan de macht. Oemrawsingh zei dat de NPS zich meer zal moeten inzetten. Het thema van de nieuwjaarsbijeenkomst is 'opo yu ai'. Afdelingsvoorzitter van Paramaribo, John van Coblijn, zei dat de mensen niet alleen hun ogen goed moeten open doen om te zien wat er allemaal misgaat in het land, maar 'piri yu ai'. Ze moeten hun ogen opensperren en goed kijken hoe omgesprongen wordt met staatsmiddelen, terwijl de bevolking het verschrikkelijk moeilijk heeft. De NPS wil de strijd aanbinden tegen corruptie, vriendjespolitiek en oneerlijkheid. Er moet paal en perk worden gesteld.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

09-02-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics