Nickerie.Net, dinsdag 25 februari 2014


Start nieuw collegejaar HBO Bedrijfskunde MER in Nickerie

Bij voldoende deelname start UNASAT Suriname, een onderdeel van de Anton de Kom Universiteit, in april 2014 een nieuw collegejaar voor de 4-jarige deeltijd studierichting Bedrijfskunde MER. UNASAT Suriname is reeds drie jaar actief in het district Nickerie en inmiddels verblijven meer dan veertig studenten in het eerste- , tweede- en derde collegejaar.

Allen die belangstelling hebben kunnen tot vrijdag 7 maart 2014 informatie krijgen en/of zich aanmelden op het onderstaande adres.

WINgroep aan de Walther Hewithstraat nr 1,

Nieuw Nickerie. Tel: 212717

of via onze website www.unasat.org

Deeltijdstudie is geschikt voor mensen die een baan of gezin hebben of die zichzelf verder willen ontwikkelen binnen hun vakgebied. De colleges worden in de avonduren verzorgd en soms zijn er ook lessen op vrijdag en zaterdag. Voor inschrijving  moet u minimaal in het bezit zijn van een afgeronde MBO opleiding of diploma HAVO of VWO.

UNASAT Suriname leidt studenten op om veel voorkomende taken en probleemsituaties in de beroepspraktijk adequaat aan te pakken en op te lossen.

Namens UNASAT Suriname,

Mevrouw Trevie Feurich, directeur


Dank zij de inzet van de WINgroep zit UNASAT SURINAME in Nickerie en hebben ze bij de WINgroep een dependance. De WIngroep accommodeert, faciliteert en doet naast enkele administratieve zaken ook de PR  voor ze in Nickerie. De WINgroep is geen opleidingsinstituut maar vindt het belangrijk dat jonge Nickeriaanse talenten nu niet meer helemaal naar Paramaribo of zelfs naar Nederland hoeven te reizen om verder te studeren, dat scheelt veel geld voor de familie!

Voor deze bacheloropleiding moeten studenten 4.500 srd collegegeld per jaar betalen en 650 srd inschrijfgeld. Daarnaast moeten ze nog geld uitgeven voor boeken, maar inmiddels heeft de bibliotheek van WiN een aardige collectie studieboeken, dus hoeven ze alleen maar lid te worden.

Sommige studenten kunnen met steun van hun werkgever het collegegeld betalen. Inmiddels telt deze opleiding 40 studenten en komende maand (maart 2014) gaan de eerste studenten afstuderen en dan heeft Nickerie met trots zijn eerste bachelors, volledig opgeleid in Nickerie.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / St. Win / Unasat

25-02-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics