Nickerie.Net, donderdag 20 maart 2014


Phagwa rustig verlopen in Nickerie

Volgens gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop is Phagwa heel rustig verlopen in Nickerie. De politie had een speciaal plan in elkaar gezet om te zorgen voor de orde en rust in het district. De surveillance was ook goed. Er hebben zich geen calamiteiten voorgedaan in het district. Ook de Spoedeisende Hulp bij het Dr. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie bevestigt dat er geen ongelukken waren rond Phagwa.

De Sociaal Culturele Vereniging Karishma had van 14 tot en met 17 maart activiteiten op touw gezet. Al deze activiteiten zijn rustig verlopen. De gemeenschap heeft actief geparticipeerd. De voorzitter van de vereniging, Jamunapersad Roopram, spreekt met tevredenheid over dit evenement. Dit geeft volgens hem de motivatie om nog veel te gaan doen voor de Nickeriaanse gemeenschap. Volgens hem was het de moeite waard om een vierdaags programma in elkaar te zetten. Ook hij spreekt van een daverend succes. Vanaf dinsdagmiddag zijn de leden van de vereniging bezig geweest om de situatie op het Volksplein, alwaar de activiteiten georganiseerd waren, weer te normaliseren.

Het volgende project dat de vereniging in voorbereiding heeft, is het verstrekken van pakketten aan kansarme Nickeriaanse moeders. Daarna zullen er voorbereidingen getroffen worden voor de herdenking van Hindoestaanse Immigratie op 5 juni.

Nickerie.net extra:

Klik hier voor actuele Holi Foto-updates op onze Facebook-pagina

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /DBS

20-03-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics