Nickerie.Net, vrijdag 21 maart 2014


Politie Nickerie zeven voertuigen rijker

Het gewest Nickerie van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft zeven nieuwe voertuigen gekregen. De gewestelijke politiecommandant, Stanley Benschop, bedankt de leiding van het ministerie en de korpschef, Humphrey Tjin Liep Shie, mede namens de Nickeriaanse gemeenschap, voor dit gebaar. De zeven politieauto's maken deel uit van een bezending van 102 voertuigen die onlangs werd overgedragen aan de korpsleiding.

56dc2449db9b5318baab6ac422f4b4fe.jpg___pol_nickerie.jpgDe nieuwe politieauto's bij het hoofdkwartier van politie Nickerie.

Benschop zegt dat hij erg blij is met de nieuwe voertuigen, die zullen worden ingezet om de veiligheid in het district te verhogen en alle vormen van criminaliteit aan te pakken. Hij verzekert de gemeenschap dat hij als een goede huisvader zal zorg dragen dat de voertuigen gebruikt worden voor het doel waarvoor zij zijn aangeschaft. De politiewagens zullen in de verschillende ressorten in het gewest ingezet worden.

De voertuigen zijn 'zwart-wit' omdat deze de kleuren zijn van het KPS. "Je weet als politieman/vrouw dat zaken niet grijs kunnen zijn. Het is zwart of het is wit. De politie kent geen middenweg. Dat is de betekenis van de kleuren van de voertuigen", legt Benschop uit.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

21-03-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics