Nickerie.Net, dinsdag 01 april 2014


Na 4 jaar regering Bouterse USD300 miljoen minder geld in kas - zonder enige verantwoording

Keerpunt Ė De West, 29-03-2014 

Nadat de regering-Bouterse bijna 4 jaar aan de macht is geweest kunnen we nu wel een lijst samenstellen van hoe het niet moet in dit land. Dan bedoelen hiermee de manier waarop het land bestuurd wordt door de huidige beleidsmakers. Wij hoeven niets voor u op te sommen. U kunt zelf als burger van dit land de balans opmaken en zelf stellen dat het om te huilen is. Deze regering schreeuwt dat ze een goed financieel beleid voert, maar na 4 jaar is er nu wel minder geld in kas dan in 2010. De reserve van 1 miljard US$ is intussen met US$.300 miljoen geslonken. Mooier nog: niemand weet waar dit geld naar toe is gegaan. Ook de goudreserve is afgenomen.

Er worden allerlei theorieŽn gelanceerd, maar niemand verklaart wat er met onze reserves is gebeurd. De beloofde 18.000 woningen zijn niet van de grond gekomen. De hulp aan de agrarische sector is niet gekomen. De gepensioneerden uit de overheidsdienst leven nog steeds in onzekerheid en de hele samenleving maakt zich zorgen om de vele gevallen van criminaliteit. Had de politie niet beloofd strakker en strenger op te treden? Buurtbewoners merken op dat er niet genoeg gepatrouilleerd wordt. Ook is het niet bekend of de politie de vele gevallen van inbraken heeft kunnen oplossen.

Het was deze president geweest die beloofd had dat men zonder diefijzer kon slapen. Het tegendeel is dus bewezen. Elke wijk of buurt is het slachtoffer geworden van inbraken of andere vormen van criminaliteit. Ook wordt er bij de vleet 'geskimmed' en het lijkt niet er op alsof deze regering een antwoord heeft op cyber crime.

We staan aan de vooravond van de verkiezingen van 2015. Het volk zal nu bewuster moeten stemmen.Men moet weten welke leiders men kiest. Laten wij in elk geval kiezen voor goed beleid. Een beleid waarin zekerheid, rust en perspectief aanwezig zijn. Dat kunnen de huidige `jongens' helaas niet garanderen. Praat maar met mensen om je heen en je hebt al gauw een beeld van wat er in de samenleving leeft. Na 4 jaar is het niet beter geworden met onze natie.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / De West

29-03-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics