Nickerie.Net, donderdag 10 april 2014


Politie Nickerie pakt roekeloze bromfietsers aan

09/04/2014  - Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - De politie in Nickerie zal roekeloos en onverantwoord rijgedrag van bromfietsers hard aanpakken. Er zullen zware boetes opgelegd worden aan personen die zich schuldig maken aan wangedrag in het verkeer. Bij herhaling zullen de bromfietsen in beslag worden genomen voor herkeuring. Vorig week waren er zeven aanrijdingen waarbij bromfietsers betrokken waren.

Er is sprake van toenemend roekeloos en onverantwoord rijgedrag van bromfietsers in Nickerie.Er is sprake van toenemend roekeloos en onverantwoord rijgedrag van bromfietsers in Nickerie.

Hoofdinspecteur Stanley Benschop zegt dat het niet lang meer zal duren dat bromfietsers gecertificeerd worden. De politie wacht nu op verdere instructies van korpschef Humphrey Tjin Liep Sjie. Vast staat dat bromfietsers onderricht zullen worden in de basisregels van het verkeer. "En wanneer het zover is zal er een test worden afgenomen van al deze personen", aldus Benschop.

Verwacht wordt dat de eerste bromfietsrijbewijzen eind juli begin augustus dit jaar een feit zijn in Nickerie. Uit inventarisatie blijkt dat er ongeveer vierduizend bromfietsen op de weg zijn. "En we hebben nog een hoeveelheid die niet geregistreerd is door ons."

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

10-04-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics