Nickerie.Net, vrijdag 18 april 2014


Manorath: Grote inschattingsfout Mega Combinatie/NDP om te leunen op 26 zetels

De Mega Combinatie/NDP heeft een grote inschattingsfout gemaakt om te denken dat zij met 26 zetels feilloos zal kunnen regeren. Harish Monorath van Nieuw Suriname(NS) spreekt van een grote arrogantie en inschattingsfout. NS verkeert nu in een positie om te chanteren, maar voor de partij is de economische stabiliteit van onschatbare waarde. Dankzij de twee gouden zetels van NS is de politieke onrust enigszins geneutraliseerd.

Monorath zegt dat het parlement ineens belangrijk is, omdat de begrotingen behandeld moeten worden. Suriname dreigt volgens hem in een comptabiliteitsvraagstuk te geraken als de begrotingen niet worden goedgekeurd. De regeercoalitie zal er alles aan doe en alles en iedereen bij elkaar krabben om de begrotingen door te drukken.

Monorath wijst erop dat zeker drie DNA-leden van de coalitie vanwege gezondheidsredenen niet op de vergaderingen aanwezig kunnen zijn. De coalitie zal daarom sterk leunen op de zetels van NS en DOE van Carl Breeveld.

Monorath vreest dat zodra de begrotingen zijn goedgekeurd het parlement niet meer bijeen zal komen. Dat is de reden waarom de achterban van NS maant tot voorzichtigheid, omdat de Mega Combinatie vreselijk onbetrouwbaar is. (Edunet)

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / GFC

18-04-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics